Heb je al een website gemaakt in WordPress, maar is je website niet erg actueel of staat er verouderde informatie op? Kan je de inhoud wel zelf bijwerken maar heb je daar de tijd niet voor of geen zin in? Ook hiermee kan ik je van dienst zijn. Neem contact met mij op en we kunnen samen in overleg wat je graag zou willen.

Onderhoud van je website:
Wil je dat ik je website onderhoud maar je blijft wel zelf je teksten/plaatjes/media plaatsen c.q. veranderen, dan kost dat € 30,= per maand per website.

Hiervoor installeer ik de beveiliging en stel deze op de juiste manier in; ik zorg ervoor dat de updates voor de plug-ins worden geïnstalleerd; dat de WordPress installatie up-to-date is; dat er back-ups worden gemaakt (deze worden door mij bewaard); dat alles wordt geoptimaliseerd en verdere zaken die niet genoemd zijn.

Indien je je website helemaal zelf gaat onderhouden maar je komt er niet uit of heb je vragen over hoe iets werkt, kan je altijd contact opnemen. De kosten hiervoor zijn € 20,= per keer.

Teksten en het hele onderhoud:
Wil je dat ik je aangeleverde teksten op de website zet of teksten verander met daarbij het hele onderhoud, dan kan dat uiteraard ook tegen een overeengekomen bedrag per maand.

Let op:
Extra werk zoals nieuwe plug-ins testen en installeren of uitzoeken waarom iets niet goed werkt etc. Hiervoor geldt het tarief van € 30,= per keer met daarbij een uurtarief van € 25,=

Verwijderen van malware:
Dit is een heel ander verhaal. WordPress is een geweldig open-source systeem waar je de meest uiteenlopende websites mee kunt maken. Maar WordPress staat ook onder druk van hackers, malware en virussen. Plugins worden gekraakt en als ingang gebruikt om reclame op je website te zetten.

Steunpunt Almere kan gehackte WordPress websites herstellen, maar ik raad aan problemen te voorkomen door je WordPress site goed te beveiligen.

Steunpunt Almere monitort, beveiligd, update, maakt dagelijkse backups, en meer! Allemaal binnen 1 betaalbaar pakket. Maak het jezelf gemakkelijk en vraag beveiliging en onderhoud aan!

Voor meer info over de tarieven neem contact met mij op.

 

Steunpunt Wordpress
RSS
Contact